粉桃慕斯蛋糕點心

粉桃慕斯蛋糕點心

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 9hod.
16 個

Suroviny

桃味球形慕斯
  • 吉利丁片 一片約5克
    3 片
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) 冷藏
    120 克
  • 甜桃 去皮去核,取果肉切塊
    6 顆
  • 細砂糖
    30 克
粉紅巧克力淋面
  • 吉利丁粉
    20 克
  • 180 克
  • 細砂糖
    200 克
  • 葡萄糖漿
    200 克
  • 煉乳
    140 克
  • 白巧克力
    200 克
  • 食用色素 適量,選用紅色(或依照實際需要顏色添加)
組裝
  • 原味餅乾 裝飾用

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Sodík 41.2 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 1018.1 kJ / 243.6 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 20.1 g
Sacharidy 38.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...