Zařízení & příslušenství
粉桃慕斯蛋糕點心
Příprava 15min.
Celkový 9hod.
16 個
Suroviny
桃味球形慕斯
-
吉利丁片 一片約5克3 片
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) 冷藏120 克
-
甜桃 去皮去核,取果肉切塊6 顆
-
細砂糖30 克
粉紅巧克力淋面
-
吉利丁粉20 克
-
水180 克
-
細砂糖200 克
-
葡萄糖漿200 克
-
煉乳140 克
-
白巧克力200 克
-
食用色素 適量,選用紅色(或依照實際需要顏色添加)
組裝
-
原味餅乾 裝飾用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
41.2 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
1018.1 kJ /
243.6 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
20.1 g
Sacharidy
38.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
50週年特選蛋糕選集
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan