Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů žitných zrn
- 45 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 400 gramů polohrubé mouky, plus navíc na pomoučení
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- ½ čajové lžičky krystalového cukru
- 360 gramů vody, vlažné
- 1 čajová lžička worcesterské omáčky
- 1 čajová lžička sušeného kvásku
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h
Tvarohové housky
1h 50min
Cizrnová mouka
45min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Ořechové briošky
1 godz. 30 min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Celozrnný chléb
3 Std.
Pizza Quattro stagioni
1 godz. 30 min
Dýňové bulky
2 godz. 15 min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1 godz. 30 min
Podmáslový chléb
4sa 35 dk
Sýrové rohlíčky s česnekem
1 godz. 40 min