Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů žitných zrn
- 45 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 400 gramů polohrubé mouky, plus navíc na pomoučení
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- ½ čajové lžičky krystalového cukru
- 360 gramů vody, vlažné
- 1 čajová lžička worcesterské omáčky
- 1 čajová lžička sušeného kvásku
- 2 čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jablečno-cibulový chléb
2h 20min
Šípkový sirup
24 Std. 30 Min
Dýňové bulky
2h 15min
Bramborové šišky s medvědím česnekem
1 godz. 20 min
Fougasse se sýrem
2h 35min
Žitné placky
2h 10min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2h 10min
Cereální tyčinky se špaldovými vločkami a kukuřičnými lupínky
40min
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Makové řezy s citrónovou polevou
1h