Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů vypeckovaných černých oliv
- 80 gramů sušených fíků, napůl
- 60 gramů vlašských ořechů
-
2
snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
nebo 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu - 200 gramů chlebové žitné mouky
- 450 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na vysypání
- 300 gramů vody
-
40
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
nebo 4 čajové lžičky instantního droždí - 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc na vymazání
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 664.2 kJ / 158.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezlepkový chléb
1h 40min
Chléb se semínky a cibulkou
1óra 50p
Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)
21h 20min
Tradiční chléb se semínky
1óra 50p
Medovo – ořechový chléb
3u. 50min
Směs na pečení bezlepkového chleba
10 Min
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Irský soda bread
45 Min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 Std. 45 Min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2u. 10min
Domácí chléb se zákysem
2u. 10min
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min