![Křupavoučký květák Křupavoučký květák](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB605DAD-B18D-452C-9C98-1CCBA688C1DA/Derivates/715AE147-DB5C-4DA6-97B6-4564D03D6FE1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu na kousky
- 50 gramů sýru ementálu na kousky
- 200 gramů květáku
- 1 vejce
- 1 bílek
- 1 čajová lžička sušené bazalky
- 1 čajová lžička sušeného oregána
- 1 čajová lžička čerstvé petrželky
- 3 špetka soli
- 3 špetka kajenského pepře, mletého (volitelně)
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 106 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Žádné hodnocení
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Králík na špenátovém lůžku
1 godz. 10 min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 Min
Cuketovo-cizrnové placičky
8 Std. 20 Min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1 Std. 40 Min
Bramborové knedlíky
50 Min