Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 油
- 300 克 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、韭蔥),切成小塊(詳見要訣)
- 1 粒 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切成八等分
- 50 克 蕃茄泥
- 4 根 新鮮綜合香草 (如:鼠尾草、迷迭香),只取葉子(詳見要訣)
- 100 克 粗鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)
- 30 克 紅葡萄酒
- 1 小片 乾燥月桂葉
- 300 克 牛絞肉 ,切丝
- Nutriční hodnoty
- na 400 克
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg