Zařízení & příslušenství
椰奶優格(全素)
Příprava 15min.
Celkový 12hod. 25min.
8 罐
Suroviny
-
椰奶 攪拌均勻400 克
-
30 克 龍舌蘭糖漿糖 (volitelně)30 克
-
1 包 寒天粉, (約10克)洋菜粉½ 茶匙
-
椰子汁 (詳見要訣)400 克
-
優格菌粉 依據包裝指示調整用量1 小袋
-
水250 克
-
1 平茶匙 抗壞血酸, (維他命C粉)(詳見要訣)新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
31 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
792.9 kJ /
189.5 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 「模」力全開
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan