Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaçage
5min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Amaretto Sour
10min
Petits beignets de carnaval
3h
Oeufs farcis "yeux rouges"
40 min
Galettes à la semoule sucrée
Žádné hodnocení
Œufs de couleur jaune
Žádné hodnocení
Œufs de couleur bleu clair
Žádné hodnocení
Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil
1 godz. 30 min
Purée Parmentier nature
55 min
Pommes de terre rissolées
20 min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min