Sauce caramel
TM6

Sauce caramel

4.7 (116 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de sucre
    nebo 250 g de sucre brun
  • 200 g de crème entière
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
2136 kJ / 510 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
64 g
Tuk
28 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty