Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g de sucre
nebo 250 g de sucre brun - 200 g de crème entière
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du riz
25 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Crème pâtissière
15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Ganache
20 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Sucre vanillé
72h
Panna cotta
6h 15min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min