Zařízení & příslušenství
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porties
Suroviny
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
8 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
24.1 g
Sacharidy
79 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Karamel maken
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Boeddha bowl met kip
1hod.
Franse brunch
Žádné hodnocení
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.
Mokka-pompoen frappuccino
20min.
Vloeibare karamel
25min.
Koken van witte langkorrelige rijst
35min.
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min.
Kerstman macarons
3hod. 20min.
Karamelpudding
1hod.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2hod. 40min.
Wit Brood
Žádné hodnocení
Victoria biscuit gebak
1hod. 10min.