Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 abricots frais
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre (125 g mou en morceaux et 25 g fondu), et 1 noix pour les moules
- 1 pincée de sel
- 100 g d'eau, tiède
- 80 g de miel
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Tourte aux blettes
2 godz. 20 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 godz.
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20 min
Soufflés au fromage double cuisson
1h 25min
Crumble aux pêches et au romarin
45min
Tarte abricot-framboise
1 godz. 15 min
Tartelette rustique aux pêches
2 godz. 55 min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Sauce au yaourt
5 min
Feuilletés aux olives
40min
Tartelette au citron
4 Std. 15 Min