Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g de jus de poire
- 30 g de sucre glace
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 400 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 feuilles de brick, pliées en deux
- 4 poires, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2067.3 kJ / 495.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 316.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sapin de Noël apéro
1u.
Galette des Rois aux noisettes et confit de citron
15 Std.
Truffes au chocolat blanc
1h 35min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5 Std. 25 Min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1u. 20min
Tarte aux fraises et crème au citron
12h 20min
Bûche roulée vanille-chocolat
2u.
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Bûche roulée noisette-café
1u. 20min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Bûche express au praliné
45 min