焦糖奶油麵包

焦糖奶油麵包

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 5hod. 30min.
6 塊

Suroviny

蛋奶醬
  • 牛奶
    300 克
  • 50 克
  • 低筋麵粉
    40 克
  • 2 顆
  • 香草豆莢
    1 根
奶油麵包
  • 奶油,有鹽或無鹽 室溫,切小塊
    45 克
  • 50 克
  • 橙皮 (不含白色橘絡)
    1 顆
  • 檸檬皮屑 (不含白色橘絡)
    1 顆
  • 牛奶
    85 克
  • 55 克
  • 1 顆
  • 1 小撮
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 香草香精
    1 茶匙
  • 新鮮酵母
    5 克
  • 高筋麵粉
    180 克
  • 低筋麵粉
    150 克
  • 葵花油
    500 克
焦糖醬
  • 2070 克
  • 250 克
  • 葡萄糖漿
    1 大匙
  • 1 大匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Sodík 333.7 mg
Protein 12.1 g
Kalorie 2835.9 kJ / 678.5 kcal
Tuk 22.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 106.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...