Zařízení & příslušenství
鲜肉大包
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
15 个
Suroviny
面皮
-
干酵母粉 (2平茶匙)6 克
-
糖10 克
-
水 (见要诀)170 克
-
中筋面粉300 克
内馅
-
去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖10 克
-
老抽 (约½茶匙)2 克
-
生抽 (约1茶匙)5 克
-
葱 切葱花2 支
-
白胡椒粉1 小撮
-
水150 克
制作
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
172.6 mg
Protein
6.1 g
Kalorie
710.3 kJ /
169.9 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基础中式面点
10 recepty/-ů
Čína
Čína