鲜肉大包

鲜肉大包

4.7 54 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
15 个

Suroviny

面皮
  • 干酵母粉 (2平茶匙)
    6 克
  • 10 克
  • (见要诀)
    170 克
  • 中筋面粉
    300 克
内馅
  • 去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    400 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 10 克
  • 老抽 (约½茶匙)
    2 克
  • 生抽 (约1茶匙)
    5 克
  • 切葱花
    2 支
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 150 克
制作
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 172.6 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 710.3 kJ / 169.9 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...