Zařízení & příslušenství
牛肉馅饼
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
面团
-
面粉250 克
-
水150 克
-
油10 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
牛肉馅
-
洋葱50 克
-
牛肉肉糜250 克
-
黄豆酱 约½茶匙2 - 3 克
-
姜 切末5 克
-
葱 切末100 克
-
老抽 约½茶匙2 - 3 克
-
蛋1 颗
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
花椒粉 约½茶匙2 - 3 克
-
油 额外准备些油煎用20 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
610.5 mg
Protein
19.8 g
Kalorie
2054.8 kJ /
491.1 kcal
Tuk
22.2 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
51.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína