Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 210 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Condimento
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pasta farinosa, pelate e tagliate a fette (5 mm)
- 1 pizzico di timo secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- 120 g di mozzarella per pizza, tagliata a fette (7-8 mm)
-
100
g di funghi porcini freschi, a fette
nebo 100 g di funghi porcini surgelati, decongelati - 120 g di salsiccia di maiale fresca, senza pelle e sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Nutriční hodnoty
- na 6 pezzi
- Kalorie
- 9272 kJ / 2216 kcal
- Protein
- 97 g
- Sacharidy
- 312 g
- Tuk
- 63 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 2696 mg
Alternativní recepty
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Pane ai semi di girasole
22h
Mignolata
3 Std. 30 Min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 Std. 50 Min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 godz.
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9h