Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 g di lievito di birra fresco
- 1500 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- foglie di basilico fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 511 kJ / 122.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 254 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Focaccia a bastone
5h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Pizzette
3h 40min
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4h
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Danubio salato
3h
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia
6h