Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di latte intero
- 20 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno al prosciutto cotto e mozzarella
- 250 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
Ripieno agli spinaci
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 30 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata (opzionale)
Terminare la preparazione
- 2 uova grandi
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 708.5 kJ / 169.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 353.3 mg
Alternativní recepty
Cotolette di spinaci
40 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Nuggets di pollo
25 min
Nuggets di sogliola
40 min
Cordon bleu
30 min
Fish burger
35 min
Pizzette
3u. 40min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Focaccia millebolle
28 Std.