Ugnspannkaka med rabarber

Ugnspannkaka med rabarber

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portioner

Suroviny

  • socker
    150 g
  • äggvitor från stora ägg
    3
  • vetemjöl
    70 g
  • vispgrädde
    200 g
  • fint havssalt
    1 nypa
  • äggulor från stora ägg
    3
  • smör
    30 g
  • rabarber skurna i bitar (3 cm)
    500 g
  • mandelspån
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10.9 g
Kalorie 2655 kJ / 635 kcal
Tuk 40.7 g
Sacharidy 56.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše