
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 汤匙 料酒
- 500 克 鱼排 ,切片,厚5毫米
- 1 茶匙 料酒
- ½ 茶匙 盐
- 30 克 油
- 1 茶匙 花椒油
- 10 颗 麻椒
- 10 克 姜 切片
- 3 个 蒜头 切片
- 15 克 泡椒 切碎
- 200 克 酸菜 (泡青菜),攥干水分,切片
- 1300 克 水
- 150 克 绿豆芽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 123 kcal / 515 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g