肉丝白菜炒年糕

肉丝白菜炒年糕

4.2 23 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝
    180 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 30 克
  • 切片
    10 克
  • 切片,提前汆烫沥干
    100 克
  • 年糕 切片,汆水沥干
    250 克
  • 蚝油
    10 克
  • 大白菜 切3×3厘米块
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1102.1 mg
Protein 26.7 g
Kalorie 2897.5 kJ / 692.5 kcal
Tuk 29.9 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 79.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...