Zařízení & příslušenství
蛤蜊蒸丝瓜
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
250 克 西葫芦, 去皮,切块丝瓜 去皮,切块250 克
-
蛤蜊 泡水吐沙300 克
-
葱 切段10 克
-
姜 切丝10 克
-
高汤50 克
-
料酒1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4 g
Kalorie
195 kJ /
46 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína