Zařízení & příslušenství
清炒空心菜
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头15 克
-
油15 克
-
新鲜辣椒 切片10 克
-
空心菜 根茎部分200 克
-
水20 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
空心菜 菜叶部分200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.371 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tuk
2.855 g
Vláknina
2.141 g
Sacharidy
4.48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína