Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g queijo pecorino cortado em pedaços (volitelně)
-
150
g guanciale em cubos (ver dica)
nebo 150 g bacon em cubos - 15 g azeite
- 1200 g água
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g esparguete
- 4 ovos
- 3 pitadas de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 42.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 500 g de almôndegas
35min
Esparguete de miolos sangrentos
13 godz. 30 min
Esparguete à carbonara
30min
Esparguete preto com camarão e molho de parmesão
45 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Arroz agulha
35min
Arroz de cenoura
30min
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 Min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1 Std. 15 Min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min