Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g noz torrada
- 6 ovos
- 135 g açúcar de coco
- 65 g xarope de ácer (maple syrup)
- 80 g óleo de coco
- 280 g farinha de amêndoa
- 1 c. sopa de psyllium husk
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de sal
- 2 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 180 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 200 g bebida vegetal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 2243.2 kJ / 536.1 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 161.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cobertura de chocolate negro
12 godz.
Bolo de banana e coco vegan
1h 20min
Bolo de chocolate intenso (sem glúten)
7h 15 min
Bolo de cenoura e laranja sem glúten
55min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 godz.
Bolo de chocolate
40 Min
Mousse de lima com ananás
2 godz. 15 min
Sobremesa de iogurte
3h 15 min
Bolo de chocolate e framboesa
4 Std. 20 Min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20min
Bolo de chocolate sem farinha com frutos silvestres
1h 30min
Bolo de cenoura com cobertura de chocolate
50min