Zařízení & příslušenství
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Příprava 30min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
蛋 (約53-63克)5 顆
-
鹽1 小撮
-
牛奶150 克
-
糖60 克
-
麵粉120 克
-
自製香草糖5 - 10 克
-
檸檬皮屑2 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽2 大匙
-
葡萄乾2 大匙
-
冰糖粉 裝飾用2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.8 g
Kalorie
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
52.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
過去、現在、始終如一
50 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan