Zařízení & příslušenství
Vegansk Mozzarella
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 50min.
5 porsjon
Suroviny
-
cashewnøtt, rå140 g
-
vann for trekking
-
kokosyoghurt vegansk70 g
-
mandelmelk (se tips)110 g
-
sitronsaft, ferskpresset30 g
-
tapiokastivlelse (se tips)40 g
-
næringsgjær4 ss
-
havsalt for smak½ - 1 ts
-
kokosolje20 g
-
olivenolje til smøring
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 5 porsjon
Sodík
1246 mg
Protein
55 g
Kalorie
6294 kJ /
1515 kcal
Tuk
110 g
Nasycený tuk
45 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plantebasert mat
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Karamellisering 400-500 g løk
Žádné hodnocení
Stekt grønnsaksblanding
Žádné hodnocení