
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries or frozen
- 100 g caster sugar
- 20 g freshly squeezed lemon juice
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
Raspberry cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
- 500 g fresh mixed berries to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 345 kcal / 1451 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Sodík
- 90.4 mg
Alternativní recepty
Prawn and saffron arancini
25hod.
Lemon meringue cupcakes
1hod. 30min
Black forest cake
5hod.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28hod.
Frozen mojito cheesecake
24hod. 25min
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2hod. 40min
Hedgehog honeycomb slice
2hod. 35min
Meringues
5hod.
Classic lemon tart
3hod. 10min
Traditional sausage rolls
50min
Lemonade scones
25min