Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries or frozen
- 100 g caster sugar
- 20 g freshly squeezed lemon juice
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
Raspberry cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
- 500 g fresh mixed berries, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25j 20 menit
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Grilled Fish with Mango Sambal
Žádné hodnocení
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25j 20 menit
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26hod. 35min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28hod.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27hod.
"To die for" mini pavlovas
2h 40 min
Traditional crème brûlée
25u.