土豆培根奶酪蛋饼

土豆培根奶酪蛋饼

3.0 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
10 人份

Suroviny

  • 土豆 去皮切块
    600 克
  • 700 克
  • 洋葱 切块
    200 克
  • 橄榄油
    300 克
  • 中等大小
    8 颗
  • 泡打粉
    15 克
  • 1 茶匙
  • 蒜头 切碎
    1 瓣
  • 培根丁
    100 - 120 克
  • 马苏里拉乳酪 ,磨碎的
    150 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.4 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...