Zařízení & příslušenství
土豆培根奶酪蛋饼
Příprava 25min.
Celkový 50min.
10 人份
Suroviny
-
土豆 去皮切块600 克
-
水700 克
-
洋葱 切块200 克
-
橄榄油300 克
-
蛋 中等大小8 颗
-
泡打粉15 克
-
盐1 茶匙
-
蒜头 切碎1 瓣
-
培根丁100 - 120 克
-
马苏里拉乳酪 ,磨碎的150 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tuk
25.1 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Čína
Čína