Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Ei
- 60 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 120 g Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 482 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Erbsensuppe mit Nockerl
50min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Veganer Liptauer
12h 10min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Linzer Seidenknödel
50min
Knoblauchsauce zu Nudeltaschen oder Grünkern-Frikadellen
5min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos
1 Std. 55 Min