Kompatibilní verze
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g de agua, fría
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva, para engrasar
- sal marina, para espolvorear
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
-
20
g de piñón, tostado
nebo 20 g de almendras, crudas - 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de hojas de albahaca fresca
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 jitomates, en rebanadas (7-8 mm)
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- de sal, para sazonar
- 1 cdita de orégano seco
- 300 g de queso mozzarella, en rebanadas (5-6 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies
50 Min
Salsa pesto
10 Min
Roles de canela
2 Std. 30 Min
Ceviche de tomate
15min
Tostadas de queso Cottage
Žádné hodnocení
Bollitos con corazón de queso líquido
45min
Greibes
1h
Cuernitos árabes de cocoa
3ωρ.
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20 phút
Tahini
25 Min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5 Min
Galletas de chispas de chocolate
40 λεπτ.