Kompatibilní verze
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g de agua, fría
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva, para engrasar
- sal marina, para espolvorear
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
-
20
g de piñón, tostado
nebo 20 g de almendras, crudas - 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de hojas de albahaca fresca
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 jitomates, en rebanadas (7-8 mm)
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- de sal, para sazonar
- 1 cdita de orégano seco
- 300 g de queso mozzarella, en rebanadas (5-6 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Salsa de caramelo TM6
1 godz. 30 min
Barritas de avena y frutos rojos
55 min
Dumpligs de matcha
45 min
Cuernitos árabes de cocoa
3h
Búhos de queso
15 Min
Shrub de frambuesa TM6
128h 10min
Untable de pepino y ricotta
10min
Crema batida
10min
Napa Kimchi TM6
86h
Cinnamon rolls
2 godz. 10 min