
Kompatibilní verze
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g de agua fría
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva para engrasar
- sal marina para espolvorear
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano en trozos (2 cm)
-
20
g de piñón, tostado
nebo 20 g de almendras, crudas - 1 diente de ajo pelado
- 80 g de hojas de albahaca fresca
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 jitomates en rebanadas (7-8 mm)
- aceite de oliva extra virgen para rociar
- de sal para sazonar
- 1 cdita de orégano seco
- 300 g de queso mozzarella en rebanadas (5-6 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 334.3 kcal / 1398.5 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 16.8 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6hod.
Pay de calabaza
4hod.
Panqué de plátano
1hod. 50min
Pan pita
1hod. 40min
Masa sablé
10min
Betún de ganache de chocolate
12hod.
Pastel de moras y crema
2hod. 15min
Lasaña vegetariana
1hod.
Pan artesanal TM6
5hod.
Festejo de zanahoria
2hod. 55min
Pay de manzana casero
2hod. 20min
NY Cheesecake
1hod.