![Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8fc8929e-4695-42f7-8e09-9bf5b88f22d9/Derivates/b9d4af9f-b3ae-4dc4-86b1-1fc4b315cbbf.jpg)
Kompatibilní verze
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 380 g de agua, fría
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva, para engrasar
- sal marina, para espolvorear
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
-
20
g de piñón, tostado
nebo 20 g de almendras, crudas - 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de hojas de albahaca fresca
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 jitomates, en rebanadas (7-8 mm)
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- de sal, para sazonar
- 1 cdita de orégano seco
- 300 g de queso mozzarella, en rebanadas (5-6 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 312.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan pita
1 godz. 40 min
Pan pita
1h 30min
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Pay de calabaza
4 Std.
Risotto con calabacita y tocino
35min
Pasta fresca de espinacas
25min
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Pan de aceitunas
2h
Gnocchis de papa
50min
Panqué de plátano
1óra 50p
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1h