Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de limón
- aceite de girasol, para engrasar
- 250 g de azúcar refinada
- 1 limón amarillo, ralladura
- 4 huevos
- 240 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
- 130 g de yogur griego
- 80 g de aceite de girasol
Crema de limón
- 110 g de azúcar
- 1 - 2 limones, ralladura
- 70 g de jugo de limón recién exprimido
- 80 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 3 yemas de huevo
- 1 huevo
Merengue Suizo
- 3 claras de huevo
- 140 g de azúcar
- 1 pizca de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel pink velvet
7u. 20min
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46min
Merengue francés
10 Min
Galletas de jengibre
1h 30min
Betún de queso crema
5 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pumpkin cheesecake
13 Std. 25 Min
Pastel de almendras y vainilla
2h
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Tarta Sacher
2 Std. 15 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel de chocolate y almendras
25 Min