Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de carne de res, sin hueso, sin tendones, cortados en trozos (3 cm), parcialmente congelados
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramo
- Kalorie
- 651 kJ / 155 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 49 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Cebolla picada (100-200 g)
5 Min
Cebolla picada (30-70 g)
5 Min
Hierbas picadas (30-40 g)
10 min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10 min
Cebollas picadas (400-500 g)
10 min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Carne de res picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Carne de cerdo picada (300 g)
1h 5min
Hierbas picadas (10-25 g)
10 min
Col rallado grueso
10 min
Cebollas picadas (220-350 g)
10 min