Zařízení & příslušenství
鲍鱼红烧肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
小鲍鱼8 个
-
料酒50 克
-
姜20 克
-
五花肉 切3×3厘米块500 克
-
冰糖 依个人口味调整30 克
-
生抽30 克
-
老抽15 克
-
啤酒250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
776.3 mg
Protein
22.9 g
Kalorie
2169.5 kJ /
519 kcal
Tuk
38.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína