红烧羊肉

红烧羊肉

4.3 64 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 人份

Suroviny

  • 花椒
    1 茶匙
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 块
  • 香叶
    1 片
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 羊肉 切大块,汆水,洗净
    1000 克
  • 700 克
  • 料酒
    20 克
  • 老抽
    30 克
  • 生抽
    50 克
  • 冰糖
    30 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 青蒜 切碎
    3 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.7 g
Kalorie 1263 kJ / 302 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 8.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...