小炒松花菜

小炒松花菜

4.4 63 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 新鲜辣椒 红绿各一支,切圈
    2 支
  • 白花菜,切小朵 建议选择松花菜
    500 克
  • 生抽
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 166.1 mg
Protein 2.9 g
Kalorie 290.4 kJ / 69.4 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...