Zařízení & příslušenství
小炒松花菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
新鲜辣椒 红绿各一支,切圈2 支
-
白花菜,切小朵 建议选择松花菜500 克
-
生抽1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
166.1 mg
Protein
2.9 g
Kalorie
290.4 kJ /
69.4 kcal
Tuk
4.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína