Victoria Sponge Cake (bløtkake)

Victoria Sponge Cake (bløtkake)

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
10 porsjoner

Suroviny

Sukkerbrød
  • smør til smøring
    margarin, til smøring
  • smør terninger, pluss ekstra for smøring
    170 g
    170 g margarin, plus extra for greasing
  • finkornet sukker
    170 g
  • egg, medium
    3
  • selvhevende mel
    170 g
  • bakepulver
    1 ts
  • natron
    1 ts
  • vaniljeekstrakt, naturlig (volitelně)
    1 ts
Fyll
  • syltetøy (alle typer) (f.eks. jordbær og bringebær)
    100 g
  • kremfløte
    200 g
  • bringebær
    150 g
  • melis til dryssing
    1 ss

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 4.1 g
Kalorie 1683 kJ / 402 kcal
Tuk 25.5 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše