Suppe med italiensk pølse og pasta

Suppe med italiensk pølse og pasta

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    25 g
  • hvitløksfedd
    1
  • løk delt i fire
    200 g
  • "extra virgin" olivenolje
    10 g
  • svinepølse, rå italiensk (se tips), skinn fjernet, delt i biter
    400 g
  • italiensk krydder (se tips)
    2 ts
    blandete urter, tørket
  • chiliflak, tørket (volitelně)
    ½ ts
  • tørr hvitvin
    160 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader, grovt hakket
    3 ss
  • hakket tomat, på boks
    400 g
  • pasta, tørket, type orzo eller risoni
    180 g
  • vann, kokende (se tips)
    600 - 700 g
  • kyllingbuljongterning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts kyllingbuljongpaste
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1070 mg
Protein 31 g
Kalorie 2231 kJ / 533 kcal
Tuk 24 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše