
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizen
- 100 g Haselnüsse
- 1 Pck. Trockenhefe
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 50 g Mohn
- 100 g Haferflocken, kernig
- 50 g Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2509 kcal / 10498 kJ
- Protein
- 77 g
- Tuk
- 114 g
- Sacharidy
- 336 g
- Vláknina
- 74.9 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 4684 mg
Alternativní recepty
Dinkel-Buchweizen-Brot
2hod. 30min
Möhren-Müsli-Brot
2hod. 30min
Backmischung für Walnuss-Tomaten-Brot
10min
Möhrenbrot
2hod.
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17hod.
Weizen-Hafer-Brötchen
1hod. 30min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16hod. 10min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Weltmeisterbrot
5hod.
Baguettes auf die Schnelle
50min
Dinkel-Bürli
11hod.