Zařízení & příslušenství
Backmischung für Vollkornbrot
Příprava 10min.
Celkový 10min.
1 Schraubglas
Suroviny
-
Weizen300 g
-
Haselnüsse100 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Salz2 TL
-
Mohn50 g
-
Haferflocken, kernig100 g
-
Sesam50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Sodík
4684 mg
Protein
77 g
Kalorie
10498 kJ /
2509 kcal
Tuk
114 g
Vláknina
74.9 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
336 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Buchweizen-Brot
2hod. 30min.
Dinkel-Knäckebrot
2hod.
Dinkel-Bürli
11hod.
Schwarz-Weiß-Brot
4hod.
Möhrenbrot
2hod.
4-Korn-Minis
45min.
Dinkel-Knuspermüsli
45min.
Möhren-Müsli-Brot
2hod. 30min.
Volle Kanne Vollkorn-Brot
21hod.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min.