Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizen
- 100 g Haselnüsse
- 1 Pck. Trockenhefe
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 50 g Mohn
- 100 g Haferflocken, kernig
- 50 g Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 336 g
- Tuk
- 114 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 74.9 g
- Sodík
- 4684 mg
Alternativní recepty
Möhrenbrot
2 Std.
Backmischung für Brownies
10 Min
Blumenbrot
2 godz. 40 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17u.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Laugenzopf
3h 30min
Backmischung für Walnuss-Tomaten-Brot
10 Min
Backmischung für Schoko-Mandel-Kuchen
10 Min
Möhren-Mango-Likör mit Rosenwasser
10 Min
Weltmeisterbrot
5 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3ωρ.
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 Std. 30 Min