Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten und Bestreichen
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Honig
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 - 1 ½ geh. TL Lebensmittelfarbe, schwarz (z. B von Wilton), siehe Tipp
- schwarze Sesamkörner zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Weißbrot
15h
Helles Landbrot
51 Std.
Landbrot Backhausart
1u. 40min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Tiger-Brot
3 Std.
Joghurtbrot
14h 50 min.
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min