Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 390 g Mehl
- 160 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 220 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 250 g Pflaumenmus
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Weihnachtskuchen
1h 30 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.
Spekulatius-Cashew-Florentiner
1h 40min
Himbeer-Mohn-Kastenkuchen
2 Std. 15 Min
Marzipan-Zimt-Striezel
2 godz.
Dattel-Marzipan-Röllchen
1h
Dominostein-Torte
5h 30min
Sizilianisches Mandelgebäck
30 min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45min
Schmand-Ananas-Kuchen
7h