Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 390 g Mehl
- 160 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 220 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 250 g Pflaumenmus
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Zimt-Ballen
1h
Kirsch-Klecks-Kuchen
1h
Sägespänekuchen
2 Std.
Kirsch-Marzipan-Muffins
45 Min
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1 Std. 40 Min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2hod. 30min
Leipziger Lerchen
1 Std. 45 Min
Dominostein-Torte
5h 30 min.
Sizilianisches Mandelgebäck
30min
Preiselbeertorte
2hod. 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.