Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Milchreis-Füllung
- 1500 g Milch
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben
- ½ TL Zimt
- 300 g Milchreis
- 120 g Zucker
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 1 Prise Salz
Mürbeteig und Fertigstellung
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Mehl
- 50 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 120 g Walnusshälften
- 120 g Apfel, rotschalig, geviertelt, entkernt
- 30 g Paniermehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Eierlikör zum Beträufeln (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Carrot-Cheesecake
1 Std. 30 Min
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10 Std.
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5 Std. 30 Min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h