Ground Bison Meat
TM6 TM5

Ground Bison Meat

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 450 g bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
  • 150 g pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided

Nutriční hodnoty
na 450 g
Kalorie
1438.5 kcal / 6018.7 kJ
Protein
113 g
Tuk
107.6 g
Sacharidy
0 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
37.5 g
Sodík
313.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty