Ground Bison Meat

Ground Bison Meat

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
450 g

Suroviny

  • bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
    450 g
  • pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 450 g

Sodík 313.5 mg
Protein 113 g
Kalorie 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
Tuk 107.6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 37.5 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...