Ground Bison Meat

Ground Bison Meat

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
450 g

Suroviny

  • bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
    450 g
  • pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
    150 g

Nutriční hodnoty na 450 g

Kalorie 1438.5 kcal / 6018.7 kJ
Protein 113 g
Tuk 107.6 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 37.5 g
Sodík 313.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...