Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 45 g sugar, divided
- 120 g water, room temperature
- 7 g active dry yeast
- 55 g butter, divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
- 290 g milk, room temperature
- 635 g all-purpose flour, divided, plus extra to dust
- 10 g salt, good quality
Toutons
- 250 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, melted, to brush, plus extra to serve
- molasses, to serve
- powdered sugar, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 251.8 mg
Alternativní recepty
Milk bread
2h 20min
Inverted Sugar Syrup
4 godz. 20 min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Traditional Canadian Pie Pastry
15 min
Saskatoon Berry Jam
35min
Basic bread dough
5min
Sandwich bread
3h
Sugar Pie
45min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
No Starter Sourdough Bread
23hod.
Wonderful White Bread
5 Std.