
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 45 g sugar divided
- 120 g water room temperature
- 7 g active dry yeast
- 55 g butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
- 290 g milk room temperature
- 635 g all-purpose flour divided, plus extra to dust
- 10 g salt good quality
Toutons
- 250 g vegetable oil to fry
Bread
- butter melted, to brush, plus extra to serve
- molasses to serve
- powdered sugar to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 330.6 kcal / 1383.2 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 19.4 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 251.8 mg
Alternativní recepty
Wonderful White Bread
5hod.
Pretzel Bread
2hod.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4hod. 40min
Homemade Sour Cream
16hod. 30min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Lemon Shortbread Cookies
1hod. 45min
Lemon Peel Pound Cake
1hod. 50min
Buttermilk Bread
2hod.
White Bread
6hod.
Chocolate Nougat Bars
2hod. 30min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Berry Curd
20min