Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 10 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 40min.
16 portions

Suroviny

Dough
  • sugar divided
    45 g
  • water room temperature
    120 g
  • active dry yeast
    7 g
  • butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
    55 g
  • milk room temperature
    290 g
  • all-purpose flour divided, plus extra to dust
    635 g
  • salt good quality
    10 g
Toutons
  • vegetable oil to fry
    250 g
Bread
  • butter melted, to brush, plus extra to serve
  • molasses to serve
  • powdered sugar to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 251.8 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 1383.2 kJ / 330.6 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...