Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Himbeersauce
-
200
g Himbeeren, frisch
nebo 200 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut - 100 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
Pavlova
- 330 g Zucker
- 250 g Eiweiss (ca. 8 Eiweisse), zimmerwarm
- 1 Prise Weinstein-Backpulver
- 1 TL Essig
- 1 TL Vanilleextrakt, natürlich
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena) (20 g)
Himbeercreme und Fertigstellung
- 600 g Rahm
-
20
g Himbeeren, frisch
nebo 20 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut und abgetropft -
500
g Beeren, gemischt, frisch nach Belieben in
Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Portugiesische Crème brûlée
25 Min
Butter Chicken
50 Min
New York Cheesecake
6h 30min
Ganache
20 dk
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10min
Mud cake
2h 30min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2h 45min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 Min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Samichlaus-Bänze
2h 10min