Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Himbeersauce
-
200
g Himbeeren, frisch
nebo 200 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut - 100 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
Pavlova
- 330 g Zucker
- 8 Eiweisse (ca. 250 g), zimmerwarm
- 1 Prise Weinstein-Backpulver
- 1 TL Essig
- 1 TL Vanilleextrakt, natürlich
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
Himbeercreme und Fertigstellung
- 600 g Vollrahm, gekühlt
-
20
g Himbeeren, frisch
nebo 20 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut - 500 g Beeren, gemischt, frisch, in Stücken, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1h 30min
Zitronenroulade
3h
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 Std. 50 Min
Tres Leches
2 godz.
Vanillekipferl
1h 30min
Glühwein
20 Min
Erdbeerkonfitüre
1h 5min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Pistazien-Glace
10小时 35 分钟
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min