Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 200 g Zucker
- 4 Eiweisse, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 1 EL Maizena
- 4 Orangen, geschält, filetiert
- 180 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1010.8 kJ / 241.6 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 68.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14h
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Aprikosen-Curd
35 min
Gemüse-Korma
55 min
Birnentorte
9 Std.
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Pistazien-Glace
10h 35min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min
Schokoladenglace
12h
Spumone al caffè (Ut. ID8659 NOT GLOBALLY ACT)
Žádné hodnocení
Vanilleglace
12h
Bananencake
1 Std. 50 Min