Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Süsser Grittibänz
2 Std. 15 Min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Sauce béarnaise
20 min
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20 min
Mini-Focaccia Fantasia
2sa 5 dk
Risotto milanese
30 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.