
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Cherrytomaten
2hod.
Risotto milanese
30min
Sauce béarnaise
20min
Knöpfli
50min
Mailänderli
3hod.
Focaccia mit Tomaten
40min
Honig-Glace
17hod. 45min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Luzerner Lebkuchen
55min
Aargauer Rüeblitorte
2hod.
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min
Berner Zopf
1hod. 45min