![Rosmarin Focaccia Rosmarin Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63d3854d-d39c-4999-9dc0-aff9583db3f7/Derivates/ae9f0631-948f-4e47-80d8-03a58baaaac9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 2 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cantucci
1h 50min
Grittibänze
2h 10min
Süsser Grittibänz
2h 15min
Luzerner Lebkuchen
55min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55 min
Focaccia mit Tomaten
40min
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 20 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Berner Zopf
1h 45min