Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 г свежих шампиньонов, нарезанных половинками или четвертинками, по необходимости
- 500 - 600 г воды
- 200 г молока
-
1
кубик овощного бульона (на 0.5 л)
nebo 1 ч.л. (с горкой) овощной бульонной пасты домашнего приготовления - 50 г пшеничной муки
- ½ ч.л. соли
- 50 г сливок, жирность от 30 %
- 4 веточки свежей петрушки, только листья
- 40 г сливочного сыра (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 порция
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g