Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 500 g de tomates en grappes, coupées en quatre
- 500 g d'eau
- 50 g de concentré de tomates, double concentré
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 1 c. à café de sel
- 4 boules de fromage burrata, petites (env. 200 g)
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 4 pincées de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Protein
- 72.9 g
- Sacharidy
- 268 g
- Tuk
- 115 g
Alternativní recepty
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto à la courge
35 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Chili con cervelas
1 Std.
Curry panang
45 Min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Risotto au citron et épinards
30 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Risotto aux poivrons
35 Min
Croissants au jambon
35 Min
Risotto alle cinque P
30 min