Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 400 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), pelée, épépinée, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 3 brins de thym, frais, effeuillé
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Risotto aux poivrons
35 min
Risotto alle cinque P
30 min
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Tarte flambée aux poireaux
40 min