
Zařízení & příslušenství
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
5 porcí
Suroviny
-
cibule30 gramů
-
stroužky česneku2
-
extra panenského olivového oleje60 gramů
-
rajčat na čtvrtky800 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
čerstvého rozmarýnu1 polévková lžíce
-
čerstvého tymiánu1 polévková lžíce
-
čerstvé bazalky jen lístky2 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
138 kcal /
577 kJ
Protein
2 g
Tuk
12 g
Sacharidy
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské omáčky
8 recept
Česká republika
Česká republika