Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)

Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)

4.9 56 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
5 porcí

Suroviny

  • 30 gramů cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 800 gramů rajčat na čtvrtky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 polévková lžíce čerstvý rozmarýn
  • 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
  • 2 snítky čerstvé bazalky jen lístky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 2 g
Kalorie 577 kJ / 138 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...