
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat na čtvrtky
- 1 čajová lžička soli
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé bazalky jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 138 kcal / 577 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40 min
Omáčka arrabbiata
40 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 h 5 min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 min
Šípkový sirup
24 h 30 min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Jahodový džem
1 h 5 min
Žlutý kečup
45 min
Směs koření harissa
5 min
Libečková sůl
5 min
Sladká chilli omáčka
25 min
Rajčatový kečup
40 min