Zařízení & příslušenství
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
5 porcí
Suroviny
-
30 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
1 čajová lžička soli
-
1 polévková lžíce čerstvý rozmarýn
-
1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
-
2 snítky čerstvé bazalky jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bezinkový sirup
2hod. 25min.
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2hod. 10min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Rajčatový kečup
40min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Rajčatový kečup
40min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Fialkový sirup
2hod. 30min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Třešňový džem
35min.
Jahodový džem
1hod. 5min.