Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
- 1 čajová lžička soli
- 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé bazalky, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jahodový džem
1h 5min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55 Min
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Rajčatový kečup
40 Min
Rajčatový kečup
40 Min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3 Std. 20 Min
Ostružinové želé
1 Std.
Rebarborovo meruňkový džem
30 Min
Třešňový džem
35 Min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Omáčka arrabbiata
40 Min
Bezinkový sirup
2 godz. 25 min